Kirjaudu NetvisoriinExtranet

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Palvelemme sinua mielellämme myös puhelimitse 010 322 2000 tai sähköpostilla info@talousruutu.fi

 

Siirtyminen sähköiseen taloushallintoon

Mitä sähköisellä taloushallinnolla todella tarkoitetaan? Sähköinen taloushallinto ei tarkoita ainoastaan kirjanpidon sähköistämistä: se merkitsee yrityksen kaikkien talousprosessien hoitamista sähköisesti. Verkkolaskutus, automatisoidut tiliöinnit, sähköinen arkisto ja taloushallintoohjelmiston yhteiskäyttöisyys ovat sähköisen taloushallinnon kulmakiviä. Esimerkiksi verkkolaskutuksen kautta laskun tiedot siirtyvät yhteiskäyttöisessä järjestelmässä automaattisesti tilitoimiston hyödynnettäväksi. Näin päällekkäinen työ poistuu.

Suurin ero perinteiseen kirjanpitoon verrattuna on yrityksen taloudellisen tiedon ajantasaisuus. Reaaliaikaisen tiedon avulla voidaan myös muodostaa luotettavia, yrityksen taloutta koskevia raportteja, jotka auttavat yritysjohtoa päivittäisessä päätöksenteossa.

 

Talosruudun kumppanina siirtyminen sähköiseen taloushallintoon on helppoa. Tarjoamme palvelun avaimet käteen -periaatteella koulutuksineen päivineen.

 

eBuusti-

sähköisen

liiketoiminnan

kehittämiseen

Pirkanmaalaisena yrittäjää saat tukea taloushallintosi sähköistämiseen Pirkanmaan eBuusti-ohjelman avulla. eBuustin kautta saat maksutonta neuvontaa yritykseesi paikan päälle, mahdollisuuden asiantuntijoiden apuun ja rahalliseen tukeen sähköisen liiketoiminnan kehittämisessä.

Toimialasta riippumatta asiakkaan tavoittaa pian vain sähköisesti. Menestyminen vaatii tällöin sähköisen liiketoiminnan hallintaa. Jotta yrityksesi pysyy mukana kilpailussa myös tulevaisuudessa, sen tietojärjestelmien ja sähköisen osaamisen pitää olla kunnossa jo tänään.